Uitleganimatie Gemeente Amsterdam

admin Animatie

In de Gemeente Amsterdam is er veel handhaving nodig, maar een beperkt aantal handhavers. Dat vraagt om een slimme aanpak rondom de inzet van deze handhavers. Daarvoor is een rekentool ontwikkeld. Maar hoe leg je dit uit? Met die opdracht zijn we aan de slag gegaan.

Forusity

admin Animatie

Forusity maakt het testen met personen makkelijk! Het gaat er niet om of het werkt, maar of de eindgebruikers er mee kunnen werken. De uitleg hiervan hebben we weten te vertalen naar een simpele animatie! Wachtwoord: maasmedia

Keylib

admin Animatie

Testen van software is vaak lastig en verijst technische kennis. Met het gebruik van Keylib wordt het een stuk makkelijker. Je hoeft niets meer zelf te doen, het systeem test de software zelf! Voor ALMG Products hebben we een animatie gemaakt om hun product Keylib uit te leggen.

Functiemix

admin Animatie

In opdracht van het Ministerie van OCW, de VO-raad en de onderwijsvakbonden AOb, CNVO en FvOv maakten we een uitleganimatie voor alle schoolbesturen van het Voortgezet Onderwijs.

Healthsnackers App

admin Animatie

Voor HealthSnackers, een product van The Habit Agency, maakte we in samenwerking met Digital Army (audio) een animatie. Met HealthSnackers willen de makers de gebruikers van de applicatie op een leuke manier gezonde gewoontes aanleren.

NPO Groen

admin Animatie

Groener leven kan eigenlijk heel gemakkelijk. Kleine dagelijkse handelingen kunnen het verschil maken. De NPO Groen app helpt je hierbij! En wij hielpen de NPO door er een animatie van te maken. Deze werd uitgezonden op NPO1 tijdens het programma ‘Nederland wordt groen’. (de animatie is zonder geluid)

CWR Mobility

admin Animatie

De visuele identiteit van CWR Mobility vertalen naar motion graphics. Dat was de opdracht. We maakten een pakket aan animaties waarmee ze hun marketing video’s kunnen voorzien van een professionele uitstraling. Het hele pakket op een rijtje:

Macha’s Matatu

admin Animatie, Concept, Film, Strategie

Voor de Stichting Next Stop Nairobi maakten we in samenwerking met Sven Torfinn een film voor een crowdfunding project in Kenia! Daarnaast hebben we het project ondersteunt met een online strategie en een gezicht gegeven met een logo. Macha’s Matatu is een onderneming op wielen: een 26-persoons matatu in Nairobi. Matatu’s zijn de populairste manier om je te vervoeren in …

3D logo Matrix ICT

admin Animatie

Matrix ICT had al een logo, maar vroeg ons een upgrade te doen: naar 3D! En je platte logo veranderen in een 3D animatie kan. Hieronder het bewijs: