Functiemix zomerboodschap

admin Design

Om het doorgroeien van leraren te stimuleren is door het ministerie van OCW de functiemix ingesteld. Veel scholen gebruiken de functiemix inmiddels in hun HRM-beleid. Maar het kan nog beter. Het nieuwe schooljaar biedt weer volop kansen om te werken aan een diversiteit in het team, een uitdagende werkomgeving en het stimuleren van talenten. Voor de zomervakantie maakten we deze …

Werkagenda Menzis, gemeenten en regio’s

admin Design, Interactief

Door de Herziening van de Langdurige Zorg (HLZ) in 2014 door de Rijksoverheid hebben zorgaanbieders, cliënten, gemeenten en zorgverzekeraars nieuwe verantwoordelijkheden gekregen. Menzis, de gemeenten Arnhem, Enschede, Groningen en Den Haag en de regio’s Achterhoek, Arnhem, Groningen en Twente zijn een lange termijn partnerschap aangegaan om samen invulling te geven aan deze verantwoordelijkheden. Alle uitkomsten en producten van deze samenwerking …

Vaderdagspakket Rotary

admin Design

Rotaract Club Noordwest-Veluwe heeft hét ultieme vaderdagspakket, Maas Media maakte de poster. De opbrengst van het vaderdagspakket gaat naar Stichting Grip.

Huisstijl Koekie’s Timmerwerk

admin Design

Nieuw bedrijf, nieuwe identiteit! Voor Koekie’s Timmerwerk hebben we de huisstijl ontwikkeld. Een logo, briefpapier, bestickering voor de auto en allerlei andere accessoires. Koekie’s Timmerwerk is er klaar voor! Ook een huisstijl nodig? Laat het ons weten!

Sociale kaart AEF

admin Design

Voor adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF) maakten we de ‘Sociale Kaart’. Die gaat ze helpen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in het sociale domein! Een mooi doel waarvoor een inzichtelijke kaart nodig was met een duidelijk en simpel design.